En stor samarbejdspartner

Skovdyrkerne er landets største aktør inden for juletræer og pyntegrønt – både inden for skovgærdet og i plantninger på markjord. Vi håndterer tilsammen 1 mio. træer og 5.000 tons grønt.

Juletræer på paller - klar til at blive eksporteret.
Juletræer på paller - klar til at blive eksporteret.

Handel med juletræer og klippegrønt

Ikke alle har kendskab og styrke i markedet til at finde frem til den rigtige køber til netop dine træer – og få den rigtige pris for dem. Det har vi.

Skovdyrkerne er i kraft af en stor organisation og det erfarne personale i stand til effektivt at afsøge markedet. Vi kan kombinere de bedste købere med de rigtige træer. Dette gør os til en konkurrencedygtig afsætningskanal for både store og små producenter. Samtidig har vi vores eget afsætningsselskab - Green Product - som arbejder året rundt på at skaffe den bedste afsætning.

Opstå der problemer eller reklamationer, hjælper Skovdyrkerne også med en hurtig og professionel håndtering.

Få sikkerhed i handelen

Når Skovdyrkerne afsætter juletræer og grønt har du sikkerhed for rettidig betaling. Som medlemsejede foreninger påtager vi os debitorrisikoen i afsætningen, så det enkelte medlem får sin betaling for det leverede produkt.

Sælg juletræer og klippegrønt igennem de lokale skovdyrkere

Find den lokale forening i oversigten herunder og læs mere om den hvordan du kan handle juletræer og klippegrønt igennem din forening. Eller klik på kortet til højre og læs mere om den nærmeste Skovdyrkerforening.