Skovdyrkerne på Praktikværtaften – med tilbud om praktikpladser til kommende skovfogeder

18.01.2019

I Skovdyrkerne er der en lang tradition for at medvirke til sikring af en solid, praksisorienteret og fagligt funderet uddannelse af skovbrugets fagfolk.

Skovdyrkerne er til stede på Skovskolens praktikværtaften den 5. februar

Sammen med mange andre aktører i branchen deltager vi den 5. februar 2019 i den årlige Praktikværtaften på Skovskolen i Nødebo, hvor de skov- og landskabsingeniørstuderende, der skal i praktik i sæson 2019/2020, kan gå på ”praktikplads-jagt”.

Vi deltager – og stiller med fem af vore skovfogeder + en nuværende elev. Med sig har de tilbud om ikke mindre end 5 spændende praktikpladser – én i hver af de fem lokale Skovdyrkerforeninger.

Vores mål er at få talt med så mange studerende som muligt i løbet af aftenen – så vi sikrer det bedst mulige match mellem de studerende og de udbudte praktikpladser.

Er du interesseret, kan du læse mere på Skovskolens hjemmeside, hvor der står meget mere om både Åbner eksternt link i et nyt vinduepraktikværtaftenen og om Åbner eksternt link i et nyt vindueuddannelsen som skov- og landskabsingeniør i øvrigt.

Hvis du er stud.sling’er på jagt efter en passende praktikplads, kan du se vore praktikpladsopslag Initierer fildownloadher.