Husk sorteringsmødet den 17. september

09.09.2020

Sæsonforberedelserne er godt i gang og traditionen tro afholdes der et sorteringsmøde i juletræerne og pyntegrøntet. Husk at tilmelde dig senest fredag den 11. september.

Sorteringsmødet er en god lejlighed at møde skovfogeder og andre juletræsproducenter. Her et billedet fra et tidligere medlemsarrangement i juletræerne (foto Katrine Bang Hauberg).     

Efterårets sorteringsmøde afholdes hos Jens Jørgen Jensen ved Idom.  Han har ejendommen Kildal, der er på ca. 100 ha, hvoraf de ca. 20 ha er med juletræer og pyntegrønt i forskellige aldre.

I løbet af aftenen vil juletræsskovfogederne Johan og Emil orientere om:

  • Sortering og markeringslinjer
  • Oparbejdning
  • Markedssituationen og forventninger til sæsonen

Hertil vil Team Pyntegrønt supplere med en generel vurdering af grøntet og en status på markedssituation forud for pyntegrøntssæsonen 2020.

Tid og sted: Torsdag den 17. september  17-19 ved Borrisvej 3, Idom, 7500 Holstebro.

Tilmelding: Af hensyn til evt. ændring i forsamlingsforbuddet bedes du senest 11. september tilmelde dig ved at sende en mail til Åbner vindue til at sende en mailtilmelding.vest@remove-this.skovdyrkerne.dk eller ringe til kontoret på 96 10 10 96. Vi følger Corona-situationen nøje, og forbeholder os ret til at aflyse arrangementet.

kbh@remove-this.skovdyrkerne.dk