Vinduet for at bekæmpe alger lukker snart

04.04.2019

Vi opfordrer alle juletræsproducenter til at udvise rettidig omhu – og gøre hvad man kan for at få bekæmpet alger i juletræerne nu. Ved udspring er det for sent.

Sørg for at bekæmpe algevækst i juletræerne. Det gøres nu,- i det tidlige forår. Kontakt Skovdyrkerne.

Det betaler sig at håndtere algerne i tide (Foto Johan Stubkjær Madsen)

Skovfoged Emil F. Poulsen er netop hjemvendt fra et besøg på det tyske marked, hvor han har besøgt kunder med henblik på salg i 2019.

Generelt har de tyske kunder fortsat stort fokus på kvaliteten. Mange kunder nævner blandt andet store bekymringer omkring alger i salgsklare træer.

Derfor vil vi gerne opfordre vores medlemmer til at udvise rettidig omhu - og gøre hvad man kan for at få bekæmpet alger. Situationen er nogle steder kritisk - og vi forventer at kunderne i 2019 i større grad end tidligere ikke ønsker at købe træer med alger uanset kvalitet.

Du kan læse mere om algebekæmpelse Åbner eksternt link i et nyt vindueher

Foreningen forhandler TopGun Finalsan - pris kr. 1295,00 ,-  ekskl. Moms. Kan leveres eller afhentes på vores lager i Nupark. Udbringning kan udføres igennem foreningen med tågesprøjte - udføres på timepris á kr. 720,00 ,-

Hvis du er i tvivl omkring bekæmpelsen eller ønsker hjælp til sprøjtning af træerne, er du altid velkommen til at kontakte din lokale juletræsskovfoged:

Syd:

Emil F. Poulsen
Tlf.: 40 28 53 33
Mail.: Åbner vindue til at sende en mailefp@remove-this.skovdyrkerne.dk 

Nord:

Johan Stubkjær
Tlf.: 40 18 10 94
Mail.: Åbner vindue til at sende en mailjsm@remove-this.skovdyrkerne.dk

Holstebro 4. april 2019