Stor interesse for skovrejsning

Temaaften om skovrejsning blev afholdt ved Hans og Joan Ølgaard, der sidste forår fik plantet godt 10 hektar skov med tilskud. Trods den historiske tørke sidste sommer, stod kulturerne flotte og komplette, takket være en omhyggelig plantning, grundig renholdelse og et par strategiske vandinger.

Skovdyrkernes temaaften om skovrejsning fandt sted ved Hans Ølgaard - Værten fortæller her om ejendommen (foto Katrine Bang Hauberg)
Skovdyrkerne besøgte skovrejsning - Værten fortæller om ejendommen

Hans Ølgaard og skovfoged Jan Hollænder Christensen fortalte om projektet og planerne for ejendommens udvikling og Anders Brøgger Jensen supplerede med fakta og forhold man skal indtænke i forbindelse med plantning på landbrugsjord.

Vejret var perfekt, spørgelysten god og stemningen i top. 

Du kan hente ekskursionsfolderen Initierer fildownloadhér.

...og ellers taler billederne vist for sig selv. Kom i godt humør ved at se det lille youtube klip på 30 sek herunder;

 

Tak til alle der var mødt op,- både medlemmer og potentielle nye skovejere. Husk at tage fat i Skovdyrkerne allerede i dag, hvis du overvejer at plante skov. Vi hjælper dig meget gerne med at screene mulighederne og i tæt dialog lægge en plan og føre den ud i livet.

Den 2. juli åbner Landbrugsstyrelsen for ansøgningsrunden til dette års tilskudspulje på 35 mio, så der er ingen tid at spilde. Læs evt. mere om skovrejsning Åbner eksternt link i et nyt vinduehér.

24. maj 2019

kbh@remove-this.skovdyrkerne.dk