Bliv medlem nu - og få gratis konsulentbesøg

Lad os hjælpe dig med at finde dine værdier

Når det nu tager så lang tid at producere træet i skoven, er det ekstra vigtigt, at din ”høst” af træprodukter bliver afregnet optimalt. Hos os får du de rigtige priser – både når du sælger dit træ, og når du køber ind af entreprenørydelser, materialer så som planter, hegn mv. Det forbedrer dit resultat.

Vi rådgiver helt uvildigt, når du skal have lavet arbejde i skoven, og vi styrer entrepriserne, så du får opfyldt både dine kortsigtede og langsigtede mål. Og du vælger selv, hvor meget du vil bruge os.

Alle er velkomne hos os!

De fleste, som bruger os mere end 1 gang, melder sig ind for at udnytte de mange medlemsfordele. Vi har medlemmer i alle størrelser fra 1 ha til op imod 1000 ha. Så intet er for småt eller for stort til os!

Det koster ikke en herregård

Medlemskontingentet starter fra lidt over 1000 kr. og stiger med ejendommens størrelse. Medlemmer får gratis adgang til rådgivning, bladet Skovdyrkeren, til gode fællesindkøbsaftaler og meget mere. Så for små penge får du fagfolkene på din side til at finde værdierne i din skov.

Hvis du er interesseret i medlemskab, så udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

tnt@skovdyrkerne.dk

Kontonummer i pengeinsituttet

Supplerende oplysninger/ydelser : (sæt kryds)

* udfyldt altid felter med stjerne

Er et medlemskab aktuelt for dig?

De fleste der bruger os flere gange – og det kommer du let til med  læhegn eller remiser - har fordel af at melde sig ind i en lokalforening. Herved får du vores ydelser til medlemspriser og sparer penge. Gør derfor som 5000 andre og meld dig ind.

Find din lokalforening - og få den lokale kontakt allerede nu

Du kan finde din lokalforening her og læse mere om hvad den kan for dig