Information om natur og vildt

Her  har vi samlet praksisnær viden om natur og vildt. Der er artikler om terrænpleje, anden naturpleje, forvaltningsplaner, vildtarter, vildtplanter, regler, tilskud mv.

Artiklerne er samlet ind fra mange eksterne kilder og fra vores egne fagfolk, men som ordsproget siger "et er søkort at læse, et andet skib at føre". Derfor erstatter de skrevne artikler aldrig rådgivning ude i skoven af vores kompetente fagfolk. De har netop stor erfaring i at omsætte viden til praksisnære råd - tilpasset din skov i den aktuelle situation.

Tøv derfor ikke med at kontakte os for et besøg - vi er ikke længere væk end et opkald. Du finder kontaktdata på dine lokale skovdyrkere på Danmarkskortet!

Hvis du ikke er medlem, kan du kontakte din forening i området.
Se mere om Skovdyrkerne og medlemsfordele på følgende sider

Dyrkningsaktuelt - Natur og vildt

19.03.2009

Bøger om skovbrug, natur og jagt

Skovdyrkernes hjemmeside indeholder en meget stor samling bøger om skovbrug, natur, jagt og fiskeri, landbrug, havebrug og frugtavl, skov- og landbrugshistorie m.m., som kan købes. For de fleste interesserede er der tale om en...Læs mere...

09.03.2009

Nu skovrejsning med enkeltbetalingsstøtte

Lige nu er der blevet ekstra gunstige muligheder for tilskud, hvis man ønsker at rejse skov. Og det er der mange gode grunde til at gøre, fortæller skovfoged Hans Christian Graversgaard fra Skovdyrkerforeningen...Læs mere...

27.02.2009

Jagtleje - prisudvikling

Jagtlejeindtægternes prisudvikling fra 2000-2007Læs mere...

Viser resultat 86 til 88 af 88