Skab din egen skov - privat skovrejsning med tilskud

Ny skov på landbrugsjord kaldes skovrejsning, og det kan i mange områder gøres med tilskud fra staten. En ny skov på landbrugsjord giver mange glæder med flere naturoplevelser, mere vildt og mere natur.

Skovrejsning på landbrugsjord er ikke bare at plante dine marker til, for det vil oftest give en kedelig `firkantet´ skov. En ny skovrejsning skal designes rigtigt fra starten med øje for mulighederne netop på din ejendom og i tråd med dine ønsker. Der skal kæles for detaljerne, så slutresultatet bliver en skov med stor herlighedsværdi og med den ønskede produktion af træ til sikring af den fremtidige økonomi.

Fagfolkene hos Skovdyrkerne har stor erfaring med privat skovrejsning med tilskud, da vi har plantet tusindvis af hektar ny skov gennem de seneste år. Ikke mindst ved vi om, og hvordan du kan få tilskud til din skovrejsning. Så kontakt os, hvis du går med drømme om privat skovrejsning med tilskud.

Der er mange gode grunde til privat skovrejsning

Der er mange forskellige grunde til at folk vælger at rejse skov på deres landbrugsjord. Ofte hører vi ønsker om:

  • en flot højstammet bøgeskov til børnebørnene
  • en naturperle til glæde i hverdagen
  • et spændende sted at gå på jagt
  • en god fritidsbeskæftigelse
  • en god måde at udvikle ejendommen og øge salgsværdien

Dit aftryk for eftertiden ved skovrejsning

Et er sikkert: hvis du planter skov, som et skovrejsningsprojekt med skovdyrkerne, er du med til at skabe spændende og varieret natur - til dig selv og til de efterfølgende generationer. En privat skovrejsning bliver hurtigt et markant element i landskabet, der skaber variation og høj naturværdi. Den flora og fauna som er tilknyttet skoven, vil hurtigt indfinde sig. En skovrejsning øger ejerglæden, herlighedsværdien og oftest også salgsværdien.

Tilskud til privat skovrejsning

Landbrugsstyrelsen yder tilskud til skovrejsning.  Tilskuddet til skovrejsning ligger på op til 32.000 kroner per hektar, afhængig af anlægsmetode og hvilke arter der plantes. 

Ud over skovrejsningstilskuddet kan du fortsat modtage grundbetaling på arealerne.

Læs mere om tilskudsordningen til privat skovrejsning.

Kontakt os hurtigt - der er begrænsede tilskudsmidler

Kontakt trygt vores skovfogeder. De hjælper med det hele, og ved hvilke skovrejsningstilskud, som du kan få i din situation. Gør det hurtigt - der er er begrænsende tilskudmuligheder og en ansøgning tager tid. 

Book et GRATIS inspirations-møde. Udfyld alle felterne nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

tnt@skovdyrkerne.dk