Skovdyrkerne er med vores fælles afsætningsselskab Green Product, Danmarks største eksportør af danske juletræer. Vi har gennem mange år samlet en stor viden omkring juletræer og har opbygget et professionelt salgsapparat, som også kan håndtere fremtidens stigende mængder.

Ved handel igennem Skovdyrkerforeningen Nord-Øst er du sikret:

  • Høje markedspriser       

  • Sikkerhed for rettidig betaling        

  • Afsætningstryghed igennem årerne     

  • Som producent er du i centrum – Vi har ingen egenproduktion, som skal afsættes først      

  • Økonomisk optimal hugst og udnyttelse af dine træer – alle størrelser og kvaliteter     

  • Professionel dyrkningsrådgivning og tæt samarbejde i hele sæsonen      

  • Global GAP certificering, hvis du ønsker det

Vi sørger for korrekt mærkning af dine juletræer og kombinerer dem med den rigtige kunde. På denne måde reduceres muligheden for fejl og trælse reklamationer undgås.

Få et tilbud på dine juletræer

Får du den rigtige pris for dine juletræer? Som alle andre investeringer, skal juletræskulturer også optimeres igennem salget. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, for et pris-tjek eller tilbud på dine juletræer.

Rådgivning, sparring og spørgsmål                

Som medlem af skovdyrkerforeningen får du professionel hjælp og rådgivning til hele processen fra valg af areal og proveniens, anlæg, dyrkningsmetodik, pleje og den endelige høst af juletræerne.   

Vi har erfarne rådgivere, som er specialiserede i juletræsdyrkning og -handel. Den personlige rådgivning, suppleret af  www.dyrkningsaktuelt.dk og vores medlemsblad ”Skovdyrkeren” giver dig nem adgang til opdateret viden. Hvert år afholder vi arrangementer om aktuelle emner, markvandringer eller andre særlige ekskursioner vedrørende juletræsproduktion.                                                                 

Optimering af produktionen kræver viden af fagfolk. Med Skovdyrkerne har du fagfolkene på din side. Det tager 7-9 år at dyrke et juletræ, og det er vigtigt, at der træffes de rigtige beslutninger undervejs. God og grundig planlægning er det halve arbejde. Men hvert år opstår nye spørgsmål, nye skadevoldere, nye sprøjtemidler, nyt nåletab, vækst- og farveproblemer mv.

Skovdyrkerne sørger for, du altid er opdateret med det seneste nyt.

Kontakt evt. vor juletræsansvarlige Søren Lundgaard tlf. 2238 7317.