Skovrejsning er ikke så svært - det skal bare gøres ordentligt fra begyndelsen

De lokale skovdyrkere hjælper dig bedst med din nye skovrejsning:

Der er nogle rigtig gode grunde til at vælge skovdyrkerne: Ingen standardløsninger her. Folk og steder er forskellige, det skal de nye skove også være. De lokale skovdyrkere kender vind, vejr og jord heroppe – så mangler vi bare at kende dig.

Ingen afleveringsforretninger her. Skovdyrkerne hjælper til i de nye skove – til evig tid. Vi render ikke af pladsen, når den spæde skov er plantet. Sammen med den nye skovejer sikrer vi skovens vækst.

Ingen skjulte bindinger til planteleverandører her. Skovdyrkerne handler med mange dygtige planteskoler, men vi ejer ikke nogen. Vi vælger frit de bedste træarter og afstamninger til lokaliteten. Heroppe er det ekstra vigtigt at vælge de rigtige planter til det barske klima.

Du må se hvad vi har lavet. Vi viser gerne frem på en lille skovtur, til en skov som skov dyrkerne allerede har lavet. Så kan du se, hvordan det udvikler sig – og hvor hurtigt det faktisk går.

Brug din lokale Skovdyrkerforening, vi ved hvad der dur her – fordi vi bor her. Ring til foreningens hovedkontor på tlf. 86 44 73 17, eller send en mail på: sno@remove-this.skovdyrkerne.dk

Man skal vælge de helt rigtige træarter, der passer både ejer og lokalitet og finde de bedste provenienser, der både er robuste og smukke. Så planter man omhyggeligt og skånsomt. Og så glæder man sig – for så gror det.

Skovdyrkerne bygger nye skove, både i skovrejsningområder og i neutralområder. Tilskuddet er størst i skovrejsningsområder, men der er også tilskud i neutralområder – i år også udtagningsstøtte. Ansøgningsfristen er den 1. maj. De nye skove skal være gennemtænkte, de skal jo stå der længe. Kontakt os for yderligere oplysninger og for en skovtur.

Skovdyrkerne har etableret: Bøgeskove, egeskove, granskove, fyrreskove, blandskove, jagtskove, børneskove, spiselige skove, valnøddeskove og meget andet.

Ring til Skovdyrkerne, så får du fagfolkene på din side. Skovrejsning er ikke så svært, det skal bare gøres ordentligt fra begyndelsen Tlf. 86 44 73 17 · sno@remove-this.skovdyrkerne.dk.