Ny skovfoged hos Skovdyrkerne Øerne

19.12.2017

Den 1. januar 2018 tiltræder Jakob Nielsen, som ny skovfoged hos Skovdyrkerne Øerne. Her skal han overtage skovparten på det nordøstlige Fyn efter skovfoged Børge Nissen, som har søgt nye udfordringer.

Jakob er uddannet Skov- og landskabsingeniør i 2008. Han kommer fra en stilling som landskabskonsulent i HedeDanmark’s afdeling for Natur, Vand og Plantning, hvor han har været ansat i 4 år. Jakob kender allerede til Skovdyrkerne, idet han efter endt uddannelse har arbejdet i Skovdyrkerne Syd i over 5 år.   

Jakob kommer således med en meget bred erfaring indenfor skovdyrkning, juletræer, pyntegrønt og opgaver i det åbne land. Hans store erfaring og gå på mod bliver derved et godt bidrag til den fortsatte udvikling af foreningen til glæde for medlemmerne.

Efter sin tiltræden vil Jacob kontakte sine medlemmer med henblik på et skovbesøg og aftaler om det fremtidige samarbejde.

Kontaktdata til ham er mobil 2172 2071 og e-mail Åbner vindue til at sende en mailjni@remove-this.skovdyrkerne.dk, som er aktive efter nytår, hvor han tiltræder.

Vi håber at alle medlemmer vil tage godt imod ham.