Artikler fra Skovdyrkerne nr. 34
Kampen om Danmarks natur
Næsten 2 kilo vejer den smukke og interessante bog om naturfredningens historie i Danmark, som netop er udkommet på Gads forlag. Selv om man som traditionel landmand eller skovejer måske indimellem ka...Læs mere...
Om at starte som vinavler i Danmark
Lad det være sagt straks: Man skal kun starte som kommerciel vinavler, hvis man interesserer sig brændende for vin og simpelt hen ikke kan lade være!Læs mere...
Fra contortafyr til vinavl
Da fabrikant Sven Moesgaards 5,5 ha (ikke fredskovspligtige) areal med contorta væltede i stormen 1999, besluttede han sig for at genplante med vinstokke. Efter 15 år med vin er Skærsøgård ved Kolding...Læs mere...
Grise og popler - en ny kombination
Hvordan kommer verden fremad? Det gør den vel ved, at nogen er kreative og kombinerer noget, som ikke har været prøvet før. Her har en vestjysk landmand kombineret avl af frilandsgrise med flisprodukt...Læs mere...
Dyrk din skov og spis den
Nicheproduktion: Fra jord til bord og fra have til mave – i slipstrømmen af lokalt forankrede nicheproduktioner er et nyt fænomen de sidste par år dukket op rundt om i Danmark. Det handler om skovhave...Læs mere...