Træ.dk

Skovdyrkerne støtter formålet hos "Træ.dk" med at formidle veldokumenteret viden om træ for at fremme brugen af dette miljøvenlige råstof, som også stammer fra vores medlemmers skove. Derfor viser vi nedenstående videoer "Hvorfor i alverden et træhus?" og "Er du også træt?" , som "Træ.dk" har lavet. De formilder viden om træ og dets anvendelse på en sjov, inspirerende måde. God fornøjelse.

Træ.dk har lavet endnu en tegnefilm om verdens mest miljøvenlige råstof.

'Wood takes the Chair' er en 1 minut og 53 sekunders tegnefilm om verdens bedste råstof, også når det handler om møbelproduktion.

Se hvordan stenaldermanden bygger sin første træstol og hvordan han udvikler sig til en moderne fabrikant af bæredygtige træmøbler.

Træ er verdens bedste byggemateriale

Er træhuse virkelig kun for børn, hunde og kolonihavehuse? Nej, naturligvis ikke!

Moderne, begavede mennesker indser nu også at træ er verdens bedste byggemateriale. Derfor får vi nu broer, haller, villaer, børnehaver og endda højhuse af træ. Bl.a. fordi træ er hurtigt, nemt, økonomisk og bæredygtigt at bygge med.

I løbet af 1 minut og 55 sekunder fortæller filmen hvorfor det er genialt at bygge med træ. God fornøjelse.

 

Træ er verdens mest miljøvenlige råstof

'Er du også træt?' er filmens åbningsreplik og titel. Men der er heldigvis en løsning på problemet.

Træ.dk har produceret en tegnefilm om verdens mest miljøvenlige råstof. Så sid ned, åbn øjnene og lyt efter i 1 minut og 42 sekunder. God fornøjelse.
 

 

Why on earth a wood house?

Filmen er  en engelsk udgave af "Hvorfor i alverden et træhus?", som er Træ.dks nye tegnefilm, om verdens bedste byggemateriale.