Vi hjælper dig med at realisere dit planteprojekt

Det er spændende at plante nyt... og sætte varige spor i landskabet! For alle typer beplantninger gælder det, at projektet skal overvejes grundigt inden det sættes igang. Bevoksningerne skal være nemme at vedligeholde i fremtiden, både praktisk og økonomisk.

Realisér dit planteprojekt

Uanset om du har et stort eller et lille projekt i tankerne, kan vi hjælpe dig med at gøre dit planteprojekt til virkelighed. Vi har faste aftaler med vores netværk af underentreprenører og vi kan derfor tilbyde manuelle såvel som maskinplantninger. Hos os laves beplantninger ud fra beplantningsplaner, som er afstemt med dine ønsker og forventninger - det giver både dig og os overblik over planteprojektet - og du ved præcis, hvad du får.

Godt plantemateriale

Vi anbefaler altid anvendelse af plantemateriale af højeste kvalitet - det giver både en mere sikker men også en hurtigere kulturetablering. Selvom gode planter ofte er lidt dyrere - så er det dyreste kulturanlæg, dét der ikke lykkedes første gang.   

Kontakt

Find din lokale skovfoged i højre side og kontakt ham, hvis du har et planteprojekt i tankerne. Så vil vi sørge for, at netop dine ønsker bliver til virkelighed.