Lidt mere om os

Skovdyrkerne er på landsplan en af Danmarks største medlemsejede skovbrugsvirksomhed. Over 4.000 skovejere med omkring 90.000 hektar skov, juletræer og natur er med i Skovdyrkerne.

Det at vi er organiseret som en andelsforening, hvor medlemmerne ejer og kontrollerer virksomheden, forpligtiger os til et meget stærkt fokus på den enkelte skovejer - hos Skovdyrkerne er skovfogeden på din side!

Skovdyrkerne er lokalt forankrede - hos os er det den lokale Skovdyrkerforening, der er byggestenen. Der er fem Skovdyrkerforeninger, som til sammen er landsdækkende. Hver forening har egen bestyrelse, ledelse og kapital. Bestyrelsen vælges af de lokale medlemmer på den årlige generalforsamling, så som skovejer, har du mulighed for direkte indflydelse på, hvordan vi driver vores virksomhed.

I Vestjylland har vi over 550 medlemmer med mere end 20.000 ha skov. Kontoret ligger i Holstebro - men vores skovfogeder bor og arbejder ud over hele den midt- og vestjyske geografi. Din lokale skovfoged er altid tæt på dig.

Mere om:

Hvordan arbejder vi?

Find din skovfoged

Medlemsfordele

Når vi handler med dig

Initierer fildownloadPrisliste på medlemsydelser