Kontoret

Har åbent hver dag fra kl. 8.00 til kl. 15.30 – fredag til kl. 15.00. Her kan du få personlig betjening og kontoret kan stille videre til én bestemt skovfoged – eller fortælle, om han er til at træffe på mobilen.

Der er mulighed for at aflevere en besked, som skovfogeden får næste gang, han er ved sin computer. I praksis er der ofte folk på kontoret i længere tid – men det er ikke altid, telefonen vil blive taget; medarbejderne kan være optaget eller i møde.

E-mails

Er en god og sikker adgang til os. De enkelte medarbejderes mail-adresse fremgår på vores hjemmeside. Hovedmailen vest@remove-this.skovdyrkerne.dk ender hos skovrideren.

Du kan forvente en reaktion på din e-mail inden for to arbejdsdage. Hvis medarbejderen ikke har mulighed for at reagere inden for dette tidsrum, bliver der afsendt en automatisk besked, der fortæller, hvornår svar kan forventes og hvem man evt. kan henvende sig til i mellemtiden.

Skovfogederne

Skovfogeden er lettest at træffe på mobiltelefonen. Normal ekspeditionstid er hverdage fra kl. 8.00 til 17.00. Hvis opkaldet ikke besvares – telefonerne er lukket under konsulentbesøg – eller der er optaget - stilles du videre til enten kontoret eller en telefonsvarer.

Hvis du efterlader en besked med navn og telefonnummer – og gerne ærinde - kan du forvente at blive kontaktet senest næste arbejdsdag. Ringer du udenfor den normale ekspeditionstid, vil du normalt blive henvist til telefonsvareren, med mulighed for at aflevere en besked.

Hvis skovfogeden ikke kan træffes over flere dage, vil det fremgå af mobilsvaret.

I juletræ- og pyntegrønt sæsonen

Er vi i et højere beredskab, hvor der ikke gælder faste åbningstider – her gør vi det, der skal til og i perioden fra 1.10. til 24.12. er ekspeditionstiden for de involverede medarbejdere ... længere.