Tilmelding til generalforsamling onsdag den 28. oktober

08.10.2020

Den årlige generalforsamling afholdes onsdag, den 28. oktober kl. 19, i Nupark, Holstebro. Indkaldelse, årsberetning og regnskab er udsendt direkte pr. post til medlemmer. I år vi vil gerne bede om vejledende tilmelding.

Professor Erik Dahl Kjær fra Københavns Universitet, kommer og holder et foredrag om skovtræer i fremtidens klima i forbindelse med årets generalforsamling og regionale medlemsmøde.

Den 34. ordinære generalforsamling i Skovdyrkerforeningen Vestjylland afholdes:

Onsdag den 28. oktober kl. 19:00 i Nupark 47, 7500 Holstebro      

Alle medlemmer samt ledsager er velkomne. 

Vi har i Nupark gode muligheder for at tilpasse lokalevalg og opstilling i henhold til myndighedernes corona-anbefalinger på dagen, men af hensyn hertil, samt af hensyn til traktement, vil vi bede om vejledende tilmelding inden den 20. oktober. Tilmelding foretages ved at sende en mail til Åbner vindue til at sende en mailtilmelding.vest@remove-this.skovdyrkerne.dk eller ringe til kontoret på  96 1010 96. 

Hold øje med hjemmesiden for evt. sidste øjebliks justeringer, som kan indebære, at vi må begrænse fremmødet til 1 deltager pr. medlemskab.  

Bestyrelsens Årsrapport, dvs. skriftlige beretning og det reviderede regnskab er udsendt som indstik i ’Skovdyrkeren nr. 70’, der udkom primo oktober. Ligeledes er dagsorden udsendt direkte til medlemmer.

Bemærk, at der tillige særskilt indkaldes til regionalt medlemsmøde i De Danske Skovdyrker­foreninger.

I den umiddelbare forlængelse af de officielle møder kommer Professor Erik Dahl Kjær fra Københavns Universitet og fortæller om skovtræer i fremtidens klima. Erik har arbejdet med genetik og forædling af skovtræer siden 1990’erne. Der er således lagt op til et spændende foredrag om fremtidens træartsvalg, under indflydelse af de forventede klimaændringer – et klima der bliver varmere, vådere og vildere.

Foreningen er vært ved en let anretning i løbet af aftenen.

Vel mødt!

Med venlig hilsen
Jørn Bertelsen, formand

Via nedenstående link findes en digital version af udsendte:

Initierer fildownloadÅrsrapport